BESTELLEN, BEZORGEN EN BETALEN

Boven €50,00? Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening! Voor bedragen lager dan €50,00 zijn de verzendkosten €6,95.

Via het online bestelformulier kunt u het gewenste afleveradres opgeven. Zodra de betaling door ons is ontvangen, wordt uw bestelling verzonden naar het juiste afleveradres.

Het is momenteel helaas niet mogelijk om uw pakket naar een postbus te laten versturen.

Als uw bestelling bij ons verwerkt is ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een zogenaamde Track & Trace code. Op de website van de desbetreffende courier (DHL, PostNL, etc.) kunt u volgen waar uw pakket is.

Voor 18:00 besteld? Dezelfde dag nog op transport! Indien een artikel niet voorradig is krijgt u van ons een mail met de verwachte leverdatum.

GARANTIE, RETOURNEREN EN VOORWAARDEN

U kunt artikelen binnen 30 dagen gratis retour sturen. Neemt u voor het retour sturen eerst contact met ons op. De kosten van de goederen die zonder overleg worden geretourneerd, worden niet voor onze rekening genomen.

Als u artikelen na overleg retour stuurt, ontvangt u een verzendbewijs met een Track & Trace code. Bewaar dit zorgvuldig, zodat we het pakket, indien nodig, kunnen traceren. Zonder het verzendbewijs kunnen we zoekgeraakte pakketten niet traceren en vergoeden.

Als een artikel bij ontvangst van uw bestelling kapot uit de doos komt, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier. We zullen het artikel zo spoedig mogelijk vervangen of u een andere gewenste oplossing bieden.

Mocht het product in een later stadium tijdens normaal gebruik stuk gaan, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om te kijken of dit binnen de garantie valt. U dient dit binnen een redelijke termijn, nadat u hebt ontdekt dat het product niet voldeed, aan ons door te geven.

Onze privacyverklaring is hier te vinden.