Voorleesverhalen

Kikker is verliefd

Kikker is verliefd Het liefdesverhaal zoals elke volwassene het wel kent wordt in dit prentenboek en dit bovenstaande filmpje vertelt via een kinderlijke insteek. Kikker voelt zich namelijk vreemd, hij heeft kriebels in de buik. Het is maar wanneer Haas er hem op wijst dat Kikker snapt wat er aan de hand is. Kikker is verliefd op Eend en probeert door allerhande romantische pogingen het hart van Eend te veroveren. Om te weten of dit ook lukt zal je zelf best Kikker is verliefd lezen of bekijken.

Sluit

Fluorescerende veelkleurige Ledlamp

39.95
Zie hier de moderne en originele InnovaGoods Home LED fluorescerende veelkleurige ledlamp! Een nieuwe decoratieve lamp die bestaat uit 3 draagbare fluorescerende bollen. Ideaal voor kleintjes die bang zijn in het donker. Bovendien creëert de chromotherapie atmosferen die kalmte en ontspanning oproepen.  
Sluit

Glowkussen

13.95
Ontdek dit lichtgevende kussen hij is perfect voor zowel kinderen als volwassenen - het Glow Pillow ledkussen - een origineel en charmant lichtkussen. Binnenin zitten veelkleurige ledlampen die afwisselend aan en uit gaan (druk gewoon op de aan/uit-knop). Het kussen is erg comfortabel en voelt aangenaam fluweelachtig aan. Ideaal voor kinderen die bang zijn in het donker en voor volwassenen die graag slapen bij een gedimd licht.
Sluit

Home LED lavalamp met Bluetooth speaker en microfoon

39.95
Zie hier de nieuwe InnovaGoods Home LED lavalamp met Bluetooth speaker en microfoon, perfect om een speciale sfeer te creëren in elke kamer. Daarnaast heeft het een ingebouwde speaker zodat je naar muziek kan luisteren en de telefoon kan opnemen door hem aan een smartphone te verbinden.  
Sluit

Knuffel hond met projector

23.99
Een schattige pluchen knuffel hond die een sterrenhemel projecteert op de muren en het plafond. Deze sterrenprojector is ideaal om de kleintjes een hele nacht lang gezelschap te houden.

Recente slaap praatjes